Τουριστικό Γραφείο


Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας λειτουργεί από το 1992 και ήταν από τα πρώτα Γραφεία Τουρισμού που λειτούργησαν τα Κ.Τ.Ε.Λ. πανελλαδικά.

Ακολουθώντας μία συνεχή, σταδιακή και ανοδική πορεία, σήμερα το Γραφείο Γενικού Τουρισμού λειτουργεί σε ένα υπερσύγχρονο γραφείο, στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Πατρόκλου 19, διαθέτοντας Δέκα (10) υπερσύγχρονα λεωφορεία εκ των οποίον, οκτώ (8) τουριστικά υπερσύγχρονα και υπερυψωμένα λεωφορεία, των 50 θέσεων, που διαθέτουν όλες τις ανέσεις (TV, VIDEO, WC) και εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικό ταξίδι. Διαθέτει επίσης και δύο (2) μίνι λεωφορεία, 19 θέσεων.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια όλου του προσωπικού του Τουριστικού Γραφείου του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας Α.Ε., εξασφαλίζουν την άρτια οργάνωση και εκτέλεση μιας εκδρομής, καθώς επίσης και την σιγουριά στους πελάτες για το τελικό αποτέλεσμα.

Συμβουλευτείτε το προσωπικό του Γραφείου και αυτό θα σας προτείνει αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Το Τουριστικό Γραφείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας Α.Ε. καθημερινά αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση της προτίμησης, αφού είναι το μεγαλύτερο και πλέον άρτια οργανωμένο σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

Δραστηριότητες του γραφείου

Οργάνωση εκδρομών:

Το γραφείο διοργανώνει συνεχώς εκδρομές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ενημερωθείτε στην σελίδα των εκδρομών για όλες τις προγραμματισμένες.

Έκδοση εισητηρίων:

Το γραφείο εκδίδει ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις εταιρίες και όλο τον κόσμο. Εκδίδει επίσης εισιτήρια του Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας για Αθήνα και Θεσ/νίκη.

Σχολικές εκδρομές:

Το γραφείο αναλαμβάνει κάθε είδους σχολικής εκδρομής, για κάθε σχολείο του νομού και για προορισμούς εσωτερικού ή εξωτερικού. Συμβουλευτείτε το γραφείο για τις προσφορές του.

Τουριστικά πακέτα:

Το γραφείο συνεργάζεται με τα πιο αξιόπιστα τουριστικά γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και προσφέρει δεκάδες πακέτα διακοπών για την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Ναυλώσεις λεωφορείων:

Το γραφείο μισθώνει λεωφορεία του στόλου του σε συλλόγους ή και ιδιώτες, για την κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκη τους. Στη μίσθωση συμπεριλαμβάνεται και ο οδηγός του λεωφορείου.

Mini bus:

Το γραφείο διαθέτει δύο (2) μίνι λεωφορεία, 19 θέσεων, έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη.